Se desface cu cutitul 800 g piept de pui si se asezoneaza.
Cele 200 g piept de pui se mixeaza, se adauga ouale, smantana, ciupercile taiate felii si sotate in unt si se potriveste cu sare si piper.
Se umple pieptul de pui ca pasta de carne si ciuperci se ruleaza, se infasoara in folie de aluminiu si se baga in cuptorul incalzit in prealabil ... se tine timp de 30 minute la foc mediu apoi se taie deasupra folia si se mai baga in cuptor pana se rumeneste ruloul de pui.
Sosul se prepara astfel:
Se caleste ceapa si usturoiul in unt, se adauga vinul se asezoneaza si se lasa sa fiarba pana cand aproape a fiert ceapa.
Se da sosul prin blender.
Se soteaza orezul in ulei si untul fierbinte se adauga 750 ml supa de pui si se lasa sa fiarba. Se serveste pieptul de pui taiat cu garnitura de orez si sosul de vin rou deasupra.
POFTA BUNA!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii