1. Carnea se spala, se sterge cu un prosop si i se face o deschizatura, in mijloc, cu un cutit ascutit. Se sareaza si pipereaza. Branza se trece prin sita si se amesteca cu mararul tocat, sarea si piperul.
2. Umplutura se introduce in deschizaturile facute in fiecare piept de pui, apoi fiecare bucata se inveleste in felii de bacon.
Legumele congelate se fierb putin in apa sarata. Rosiile se spala.
3. Intr-o tigaie se frig pieptii de pui umpluti. Nu se pune ulei, baconul este deajuns pentru ca pieptii sa se friga. Cand sunt gata, se scot si se pun la cald.
4. In tigaie, daca este necesar, se pune o lingura de ulei si se rumenesc rosiile, se presara cu patrunjel verde tocat, apoi se adauga legumele fierte si scurse de apa. Se sareaza si pipereaza.
Pe un platou se aseaza legumele sotate si peste pieptii de pui taiati, nu prea subtire. Un vin alb sec merge foarte bine cu acest preparat.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii