1. Carnea se spala, se sterge cu un prosop si i se face o deschizatura, in mijloc, cu un cutit ascutit. Se sareaza si pipereaza. Branza se trece prin sita si se amesteca cu mararul tocat, sarea si piperul.
2. Umplutura se introduce in deschizaturile facute in fiecare piept de pui, apoi fiecare bucata se inveleste in felii de bacon.
Legumele congelate se fierb putin in apa sarata. Rosiile se spala.
3. Intr-o tigaie se frig pieptii de pui umpluti. Nu se pune ulei, baconul este deajuns pentru ca pieptii sa se friga. Cand sunt gata, se scot si se pun la cald.
4. In tigaie, daca este necesar, se pune o lingura de ulei si se rumenesc rosiile, se presara cu patrunjel verde tocat, apoi se adauga legumele fierte si scurse de apa. Se sareaza si pipereaza.
Pe un platou se aseaza legumele sotate si peste pieptii de pui taiati, nu prea subtire. Un vin alb sec merge foarte bine cu acest preparat.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii