Piept de Pui cu Sos Dulce

Complexitate
redusa
Piept de Pui cu Sos Dulce

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • ulei de masline
  • 2 linguri miere
  • sare
  • boia
  • 1 varza de China
  • 2 mere
  • 100ml supa de legume

Mod de preparare

Intr-un vas de yena se amesteca doua-trei linguri de ulei cu mierea, se pune sare si boia iar apoi punem in aceasta compozitie pipetul de pui taiat fasii sau cubulete si se gateste in cuptorul incalzit in prealabil cca. 30 - 40 minute.

Intre timp se fierbe orezul.

Varza de China se imparte pe foi, se spala si se taie in benzi late. Se curata marul si se taie felii sau cubulete. Apoi se inabusa varza si bucatile de mar in putin ulei incins, se toarna supa si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 5 minute, apoi se adauga sosul chinezesc, carnea si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca. 5 minute (eu am pus si putina mazare).

Orezul se serveste cu compozitia rezultata.
Este o reteta pe care am gasit-o pe site-ul Uncle Ben's si vreau sa va o recomand pentru ca este foarte buna (dar poate ca am facut putine modificari la ea). 1 borcan de sos chinezesc (Uncle Ben's)
orez Basmati

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune