Piept De Pui Cu Smantana Si Pesmet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Piept De Pui Cu Smantana Si Pesmet

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 250 g smantana
  • un sfert cana pesmet
  • ulei de masline
  • sare
  • piper condimente
  • preferential bacon

Mod de preparare

Se portioneaza pieptul de pui ca pentru snitele dar sa nu fie foarte subtiri feliile, se condimenteaza. Intr-o tava se pune ulei nu foarte mult se aseaza pieptul de pui si deasupra feliute de bacon, se toarna smantana deasupra astfel incat sa acopere carnea uniform si se presara pesmetul peste tot ca sa nu se vada smantana.

Se baga la cuptor la foc potrivit timp de 25-30 minute, atunci cand pesmetul face o crusta crocanta preparatul este gata.


Pofta buna!
Se serveste cu legume sote sau alte garnituri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata
3
Dulciuri

Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata

Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata
Cornulete cu Nuca II
4
Dulciuri

Cornulete cu Nuca II

Cornulete cu Nuca II
Pasca cu aluat de cozonac
5
Dulciuri

Pasca cu aluat de cozonac

Pasca cu aluat de cozonac
Parteneri
Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos
Bucataras.RO

Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos

Andra Mihail ne împărtășește rețeta ei simplă și gustoasă pentru brioșe pufoase, umplute cu ciocolată, un...

Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustos
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala