Se spala legumele, se taie morcovul rondele, telina si cartofii cuburi, se feliaza pieptul de pui in fasii medii si se aseaza intr-un castron impreuna cu continutul plicului Knorr circa 15 minute. Dupa aceea se umple punga Knorr cu legumele si cu carnea (inclusiv cu zeama plina de arome care s-a lasat in castron). Se inteapa punga cu o scobitoare in cateva locuri si se da la cuptor 45 de minute, la foc mediu.
Poate fi servita atat calda cat si rece.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraSa incepem anul asa cum se cuvine in ce priveste gastronomia, nu???? :)))) Am primit un picior de porc afumat tare frumos,...
Picior de porc cu sos de hrean si smantanaNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii