Carnea se taie in 8 felii subtiri, se bate usor, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei incins. Cand feliile sunt rumenite, se aseaza intr-un vas termorezistent. Ceapa se toaca marunt si se caleste, in uleiul de la carne, impreuna cu ciupercile taiate feliute. Se lasa pe foc cateva minute, amestecand incontinuu, iar la final se pune mazarea fiarta si piperul. Se toarna laptele, incet-incet, lasand pe foc 1-2 minute amestecand bine.
Deasupra fiecarei felii de carne se aseaza cate o felie de cascaval. apoi se pune compozitia de ciuperci si se da totul la cuptor, la foc potrivit, cateva minute.
Eu am servit carnea cu budinca de spanac.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii