Pastitio

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pastitio

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 1 pachet macaroana
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 baton scortisoara
  • 1/2 litru lapte
  • 1 pachet besamel
  • 2-3 fire nucsoara
  • 2-3 rosii sau suc de rosii
  • brinza rasa

Mod de preparare

Se pune la calit intro cratita carnea tocata, ceapa si usturoiul intreg. Adaugam rosiile taiate cuburi sau sucul de rosii, batonul de scortisoara si nucsoara. Adaugam o cana de apa acoperim cu capac si lasam sa fiarba pina scade toata apa atunci este gata dam deoparte.

Punem macaroanele la fiert cind sunt gata le scurgem de apa si le dam deoparte. Intr-un castron pune laptele si plicul de besamel batem bine cu mixerul pina se ingroasa. Luam tava de la aragaz, punem jumate din macaroane, presaram putina brinza rasa, adaugam carnea tocata, peste adaugam restul de macaroane. In final ultimul strat adaugam besamelul si putina brinza. Totul este gata dam la cuptor pt 30 minute.

POFTA BUNA
Se serveste cald sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Tarta cu pere posate in vin rosu
Bucataras.RO

Tarta cu pere posate in vin rosu

 O bunătate este această  tartă.Imi plac foarte mult perele,iar cele poşate în vin roşu sunt delicioase,...

Tarta cu pere posate in vin rosu
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola