Intr-o oala se pun la calit in putin ulei patru din cei sase catei de usturoi (taiati marunt), dupa ce s-au calit punem pulpele, acoperim cu apa, condimentam si lasam la fiert.
Dupa ce au dat de 3-4 ori in clocot punem pastaile, cei doi catei de usturoi ramasi, mai condimentam dupa gust si lasam la fiert toate impreuna.
Atat, si se serveste cu pofta.
Pentru ca este sezonul pastailor mi-am permis sa scriu o reteta care mie place imi foarte mult si pe care nu am vazut-o scrisa de nimeni, poate o stie toata lumea, poate nu.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu