Parjoale din carne de oaie cu sos de rosii

Postat pe: 19-08-2018
(0)

Ingrediente

1 lingurita rozmarin
1 lingurita sare
1 kg carne de oaie tocata
6 cepe mici
1 gogosar rosu si mare
1 capatana de usturoi
2 linguri faina de grau
2 oua
1 lingurita maghiran
1 lingurita amestec ierburi cu boia
50 ml ulei
500 gr rosii
1 lingura mare bulion
1 gogosar mare rosu
4 cepe micute
1 lingurita rozmarin
1 lingurita sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

6 portii


Peste carnea tocata se pun ierburile aromate, sare, oua, faina de grau, gogosarul, ceapa si usturoiul mixate, dar nu facute praf, sa fie asa mai marisoare, se omogenizeaza; se formeaza parjoale mici in podul palmei si se pun la copt in tava de la cuptor, dupa ce s-a pus hartie de copt in tava. Se coc la foc potrivit pe o singura parte.
Mod de preparare pentru sos:
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste cu putin ulei, trebuie sa devina translucida pentru un gust cat mai aromat, se adauga rosiile si gogosarul mixat bine, rozmarin, sare si se fierbe la foc potrivit. Cand sosul este gata, se pun parjoalele peste sos, se mai adauga o lingura de bulion si se mai lasa la fiert pret de circa cinci minute, apoi se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Parjoale din carne de oaie cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Retea este absolut delicioasa.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Parjoale din carne de oaie cu sos de rosii