Peste carnea tocata se pun ierburile aromate, sare, oua, faina de grau, gogosarul, ceapa si usturoiul mixate, dar nu facute praf, sa fie asa mai marisoare, se omogenizeaza; se formeaza parjoale mici in podul palmei si se pun la copt in tava de la cuptor, dupa ce s-a pus hartie de copt in tava. Se coc la foc potrivit pe o singura parte.
Mod de preparare pentru sos:
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste cu putin ulei, trebuie sa devina translucida pentru un gust cat mai aromat, se adauga rosiile si gogosarul mixat bine, rozmarin, sare si se fierbe la foc potrivit. Cand sosul este gata, se pun parjoalele peste sos, se mai adauga o lingura de bulion si se mai lasa la fiert pret de circa cinci minute, apoi se opreste focul.
Sa aveti pofta, dragilor!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBriosele cu fructe sunt o gustare minunata atat pentru cei mici cat si pentru cei mari!
Briose cu afine, prune, crocant de migdale si topping de frisca aromatizata"retete de vara" Pentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt...
Desert muffins cu lime si ciocolata albaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii