Cureti ceapa, o speli si o tai solzisori. Tai in doua aripile de curcan. In uleiul incins, caleste ceapa, presari boiaua, dupa care pui carnea si amesteci, pana se caleste uniform. Stingi cu bulionul dizolvat in supa, acoperi vasul si fierbi totul 35-40min, la foc mediu.
Intre timp, pregatesti galustele. Fierbi o cana cu apa, untul su un praf sare. Dupa primul clocot, adaugi toata faina si amestici energetic pana la amogenizare. Iei vasul de pe foc si, cand compozitia s-a mai racit, incorporezi ouale batute si putin piper.
Pui la firt in apa sare, pentru 20 min, cate o lingurita de aluat. Cand carnea a fiert adaugi smantana, galustele scurse si patrunjel tocat marunt.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii