Se curata si se toaca marunt ceapa si ardeiul. Puiul se spala bine de tot si se verifica de eventualele pene, tepi, pielite etc. Se ia o tigaie cu fundul gros, se pune ulei in ea si se incalzeste. Cand incepe sa se infierbante, se pune carnea de pui si se prajeste pe o parte dupa care se intoarce pe cealalta parte pentru rumenire usoara.
Dupa ce s-a terminat rumenitul se scoate carnea intr-o tava separata si in uleiul ramas se adauga ceapa si ardeiul. Se tin pe foc pana ceapa devine sticloasa, dupa care se adauga boiaua si se amesteca. Se adauga supa de carne (apa) si apoi se pune inapoi in tigaie si carnea.
Se preseaza bine ca sa se acopere total sau partial cu supa si se drege de sare si piper. Se pune capac si se lasa sa fiarba la foc mica pana carnea aproape cade de pe os. Se trage deoparte.
Se pregateste sosul de iaurt (urmareste link-ul http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/sos_de_iaurt-8702/) si se pune o parte din el peste papricas. Restul de sos se pastreaza pentru nokedli (sau paste daca preferati in locul galuscutelor)
se pregatesc nokedli
(vezi link) http: //www. Reteteculinare.Ro/forum/discutii/nokedli_galuste_de_faina_cu_iaurt_-8703/.
Dupa ce au fiert si au fost tavaliti in ulei se amesteca cu sosul de iaurt ramas, dupa care se aseaza pe farfurie, deasupra se pune putin papricas si muratura preferata langa.
Pofta buna !
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii