Se curata si se toaca marunt ceapa si ardeiul. Puiul se spala bine de tot si se verifica de eventualele pene, tepi, pielite etc. Se ia o tigaie cu fundul gros, se pune ulei in ea si se incalzeste. Cand incepe sa se infierbante, se pune carnea de pui si se prajeste pe o parte dupa care se intoarce pe cealalta parte pentru rumenire usoara.
Dupa ce s-a terminat rumenitul se scoate carnea intr-o tava separata si in uleiul ramas se adauga ceapa si ardeiul. Se tin pe foc pana ceapa devine sticloasa, dupa care se adauga boiaua si se amesteca. Se adauga supa de carne (apa) si apoi se pune inapoi in tigaie si carnea.
Se preseaza bine ca sa se acopere total sau partial cu supa si se drege de sare si piper. Se pune capac si se lasa sa fiarba la foc mica pana carnea aproape cade de pe os. Se trage deoparte.
Se pregateste sosul de iaurt (urmareste link-ul http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/sos_de_iaurt-8702/) si se pune o parte din el peste papricas. Restul de sos se pastreaza pentru nokedli (sau paste daca preferati in locul galuscutelor)
se pregatesc nokedli
(vezi link) http: //www. Reteteculinare.Ro/forum/discutii/nokedli_galuste_de_faina_cu_iaurt_-8703/.
Dupa ce au fiert si au fost tavaliti in ulei se amesteca cu sosul de iaurt ramas, dupa care se aseaza pe farfurie, deasupra se pune putin papricas si muratura preferata langa.
Pofta buna !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorN-am introducere, ca nu am si gata.....
Desert prajitura cu capsuniEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii