Se caleste carnea, cam 5 minute, pana isi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa si se caleste si ea putin, cand ceapa si-a schimbat culoarea, adaugam putina boia si apoi punem apa pana acoperim carnea.
Lasam sa fiarba, la foc mic. Daca e nevoie mai punem apa, cand carnea e fiarta, facem un amestec din lapte si lingura de faina, dar amestecam bine ca sa iasa frumos. Dar cand punem amestecul sa nu fie mukta apa, mai lasam sa dea in clocot pana se ingroasa, adaugam cubuletul, piper, patrunjel si daca mai e nevoie sare.
Pofta buna!!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii