Papricas de Pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 2 portii:
  • -o pulpa de pui
  • -1 ceapa
  • -1 jumatate cubulet de pui
  • -sare
  • -piper
  • -boia
  • -1 lingura faina
  • -5 linguri lapte

Mod de preparare

Se caleste carnea, cam 5 minute, pana isi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa si se caleste si ea putin, cand ceapa si-a schimbat culoarea, adaugam putina boia si apoi punem apa pana acoperim carnea.

Lasam sa fiarba, la foc mic. Daca e nevoie mai punem apa, cand carnea e fiarta, facem un amestec din lapte si lingura de faina, dar amestecam bine ca sa iasa frumos. Dar cand punem amestecul sa nu fie mukta apa, mai lasam sa dea in clocot pana se ingroasa, adaugam cubuletul, piper, patrunjel si daca mai e nevoie sare.

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici