Papricas de Pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 2 portii:
  • -o pulpa de pui
  • -1 ceapa
  • -1 jumatate cubulet de pui
  • -sare
  • -piper
  • -boia
  • -1 lingura faina
  • -5 linguri lapte

Mod de preparare

Se caleste carnea, cam 5 minute, pana isi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa si se caleste si ea putin, cand ceapa si-a schimbat culoarea, adaugam putina boia si apoi punem apa pana acoperim carnea.

Lasam sa fiarba, la foc mic. Daca e nevoie mai punem apa, cand carnea e fiarta, facem un amestec din lapte si lingura de faina, dar amestecam bine ca sa iasa frumos. Dar cand punem amestecul sa nu fie mukta apa, mai lasam sa dea in clocot pana se ingroasa, adaugam cubuletul, piper, patrunjel si daca mai e nevoie sare.

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc