Ceapa o curatam, o spalam, o taiem marunt si o punem la calit il ulei. Taiem ardeiul marunt si il punem la calit cu ceapa. Le lasam sa se caleasca pt cateva momente, dupa care adaugam pulpele.
Dupa 2 minute, punem sare, piper si 1 lingurita de boia. Dupa 1 minut, adaugam 1 l de apa si le lasam sa fiarba, la foc mic, pana carnea a fost patrunsa de jumatate.
Intre timp, curatam, spalam si taiem cartofii, iar cand carnea a fost fiarta de jumatate, ii punem peste carne. Punem si mazarea. Dupa care curatam, spalam si taiem morcovii, dovlecelul si tija de telina si ii punem peste cartofi si restul.
Mai punem 500ml apa, foaia de dafin si le lasam toate la fiert. In cazul in care vreti un papricas mai lung, adaugati mai multa apa.
Inainte de a oprii focul, punem frunzele de telina. Se lasa la racit, dupa care se poate servi cu multa pofta, ca e tare bun:)
Pofta buna!
Merg foarte bine cu ardei iuti.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii