Ceapa o curatam, o spalam, o taiem marunt si o punem la calit il ulei. Taiem ardeiul marunt si il punem la calit cu ceapa. Le lasam sa se caleasca pt cateva momente, dupa care adaugam pulpele.
Dupa 2 minute, punem sare, piper si 1 lingurita de boia. Dupa 1 minut, adaugam 1 l de apa si le lasam sa fiarba, la foc mic, pana carnea a fost patrunsa de jumatate.
Intre timp, curatam, spalam si taiem cartofii, iar cand carnea a fost fiarta de jumatate, ii punem peste carne. Punem si mazarea. Dupa care curatam, spalam si taiem morcovii, dovlecelul si tija de telina si ii punem peste cartofi si restul.
Mai punem 500ml apa, foaia de dafin si le lasam toate la fiert. In cazul in care vreti un papricas mai lung, adaugati mai multa apa.
Inainte de a oprii focul, punem frunzele de telina. Se lasa la racit, dupa care se poate servi cu multa pofta, ca e tare bun:)
Pofta buna!
Merg foarte bine cu ardei iuti.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAzi, 15 februarie, vecinii nostri din sudul Dunarii si-au pus straiele de sărbătoare, deoarece sărbătoresc Ziua...
Ardei umpluti- Punjene paprikeCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii