Rata bine curatata, spalata se transeaza in bucati potrivite, apoi se rumeneste in untul incins, intorcandu-le pe toate partile.
Se adauga apoi ceapa tocata si cand a devenit usor galbuie, faina, amestecand. Se stinge cu putina apa.
Se adauga bulionul, sarea si piperul.
Cand este aproape gata se pune vinul si zeama de lamaie, apoi usturoiul taiat marunt, dupa care se mai dau cateva clocote (5 min.)
La fel se prepara ostropelul de pui sau gasca.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii