Se pun copanelele la fiert intr-o oala cu apa, se adauga ceapa taiata marunt, putin "secretul gustului" si sare dupa gust. Separat, intr-o tigaie cu coada sau un ceaunel se pune untul la topit si se adauga orezul, amestecand continuu, pana ce orezul capata un aspect putin auriu (5 min. )
Cand s-au fiert copanelele se dau jos de pe os si se adauga peste orezul din tigaie peste care se mai pun 3 cani din zeama in care a fiert. Nu se amesteca deloc, se lasa asa si se da la cuptor la foc potrivit (140 grade) pana ce nu mai bolboroseste deloc.
Se poate servi cu castraveti la otet!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorCheesecake-ul cu afine este o imbinare minunata intre cremozitatea fina branzei de vaci si prospețimea zemoasa a afinelor.
Cheesecake cu afine - cremos si racoritorMi-au placut rulourile lui Rocsi si am facut si eu unele, dar fara cascaval. Am folosit condimentele pe care le...
Rulouri din piept de pui invelite in baconMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii