Se pun copanelele la fiert intr-o oala cu apa, se adauga ceapa taiata marunt, putin "secretul gustului" si sare dupa gust. Separat, intr-o tigaie cu coada sau un ceaunel se pune untul la topit si se adauga orezul, amestecand continuu, pana ce orezul capata un aspect putin auriu (5 min. )
Cand s-au fiert copanelele se dau jos de pe os si se adauga peste orezul din tigaie peste care se mai pun 3 cani din zeama in care a fiert. Nu se amesteca deloc, se lasa asa si se da la cuptor la foc potrivit (140 grade) pana ce nu mai bolboroseste deloc.
Se poate servi cu castraveti la otet!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii