Intr-o cratita incapatoare, se pune untul la incins, dupa care se adauga muschiuletii de pui si se lasa la inabusit.
Se adauga ceapa tocata, tija de telina maruntita, 1 cuisor si o foaie de dafin.
Se toarna paharul de vin, iar daca este necesar, se adauga supa sau apa, cat sa acopere carnea.
Agaugam ciupercile scurse si clatite bine. Se lasa la foc molcom, amestecand din cand in cand.
Intre timp, coacem ardeii cam 10-15 min, avand grija sa ii intoarcem pentru a se patrunde bine si uniform.
Ii curatam de coaja si seminte si ii taiem fasii lungi. Ardeii se adauga in preparat cu 5 minute inainte de a stinge focul.
Intr-o alta craticioara, topim la foc mic 20 g unt (cat o nuca), adaugam faina, smantana, 3-4 linguri din sosul in care fierbe carnea. Dupa ce sosul s-a legat, adaugam cele doua galbenusuri pe care le-am batut in prealabil. Mai tinem 1 minut si apoi turnam sosul de smantana peste carne si stingem focul. Daca sosul de smantana s-a legat prea mult, se dilueaza cu putina apa calda.
Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Se orneaza farfuriile cu fire de patrunjel sau rondele de telina.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii