Carnea se taie feliute subtiri, se bat putin cu ciocanul de snitele, dupa care se pun la marinat intr-un vas cu ulei, ceapa rasa si zeama de la lamaie. Se lasa la macerat timp de doua ore, dupa care se rumenesc in unt. Jumatate din carnea taiata feliute se aseaza intr. o cratita, se presara cascavalul ras si se acopera cu restul de snitele. Se adauga ciupercile calite in putin unt, vin, un varf de cutit de sare si restul de cascaval. Se fier la foc potrivit.
POFTA BUNA! ! !
Se poate servi ca aperitiv iar, ca bautura va recomand un vin alb sec.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPentru prima inceracre sunt multumita de cum a iesit :)
Clafoutis cu cireseEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii