Carnea se taie feliute subtiri, se bat putin cu ciocanul de snitele, dupa care se pun la marinat intr-un vas cu ulei, ceapa rasa si zeama de la lamaie. Se lasa la macerat timp de doua ore, dupa care se rumenesc in unt. Jumatate din carnea taiata feliute se aseaza intr. o cratita, se presara cascavalul ras si se acopera cu restul de snitele. Se adauga ciupercile calite in putin unt, vin, un varf de cutit de sare si restul de cascaval. Se fier la foc potrivit.
POFTA BUNA! ! !
Se poate servi ca aperitiv iar, ca bautura va recomand un vin alb sec.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAndra Mihail ne împărtășește rețeta ei simplă și gustoasă pentru brioșe pufoase, umplute cu ciocolată, un...
Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustosCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii