Muschi de Vita la Gratar cu Sos de Ciuperci cu Gorgonzola

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschi vitel
  • 200 g ciuperci (la conserva sau crude)
  • 50 g unt
  • 200 ml smantana lichida
  • 100 g gorgonzola
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie in care se soteaza putin ciupercile dupa care se adauga smantana lichida si gorgonzola. Se amesteca pana se topeste gorgonzola si se condimanteaza dupa gust.

Carnea se bate se condimenteaza si se prajeste pe grill sau pe gratar cam 2-3 min pe fiecare parte dupa care se pune in tigaia cu sos unde o mai lasati 2 min ca sa absoarba aroma de gorgonzola.

Se poate servi langa o garnitura de cartofi (piure, taranesti, natur).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa