Se spala foarte bine spanacul si se fierbe in apa cu sare; dupa fierbere(aprox 5-6 minute) se toaca marunt; cartofii se curata de coaja si se pun la fiert; dupa fierbere se face un piure cu putina apa in care au fiert.
Un vas de sticla rezistent la caldura se unge cu ulei de masline, se adauga 1 lingura de pesmet si se tapeteaza apoi cu piureul de cartofi; deasupra piureului se pun 2 felii de speck (maruntite sau intregi, dupa preferinta-eu le-am taiat in triunghiuri) si 2 felii de cascaval apoi spanacul maruntit; peste spanac se pun restul desunca speck si feliile de cascaval, putin piper si patrunjel; se da la cuptor pt. 20 minute la 180 grade celsius.
Pofta mare
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii