Se spala foarte bine spanacul si se fierbe in apa cu sare; dupa fierbere(aprox 5-6 minute) se toaca marunt; cartofii se curata de coaja si se pun la fiert; dupa fierbere se face un piure cu putina apa in care au fiert.
Un vas de sticla rezistent la caldura se unge cu ulei de masline, se adauga 1 lingura de pesmet si se tapeteaza apoi cu piureul de cartofi; deasupra piureului se pun 2 felii de speck (maruntite sau intregi, dupa preferinta-eu le-am taiat in triunghiuri) si 2 felii de cascaval apoi spanacul maruntit; peste spanac se pun restul desunca speck si feliile de cascaval, putin piper si patrunjel; se da la cuptor pt. 20 minute la 180 grade celsius.
Pofta mare
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura rasturnata cu prune este reteta bunicii, cu parfum de vara, de tara, de bun si simplu. Este o reteta de prajitura...
Prajitura rasturnata cu prune (Reteta Video)Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii