Murgh Sadah

Complexitate
redusa
Murgh Sadah

Ingrediente

  • 1 5 kg pui taiat bucati
  • 30 g unt
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita sofran india
  • 2 lingurite garam - masala
  • jum lingurita chili praf
  • 2 linguri patrunjel
  • 2 lingurite sare
  • Orez basmati si legume dupa placere

Mod de preparare

Se pune untul intr-o tigaie dupa care se pune ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc bine dupa care se adauga condimentele (eu am gasit mix de condimente care au un pic din toate) si sarea. Se mai mesteca un pic si se adauga puiul taiat bucatele (eu am pus piept de pui).

Acesta se prajeste un pic pe toate partile si se adauga un pic de apa, se acopera cu un capac si se coace pt. 20 min. Intre timp se coace orezul se pune apa peste orez de doua degete se pune pe foc si nu se mesteca deloc cand a scazut apa complet orezul e fiert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici