Murgh Sadah

Complexitate
redusa
Murgh Sadah

Ingrediente

  • 1 5 kg pui taiat bucati
  • 30 g unt
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita sofran india
  • 2 lingurite garam - masala
  • jum lingurita chili praf
  • 2 linguri patrunjel
  • 2 lingurite sare
  • Orez basmati si legume dupa placere

Mod de preparare

Se pune untul intr-o tigaie dupa care se pune ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc bine dupa care se adauga condimentele (eu am gasit mix de condimente care au un pic din toate) si sarea. Se mai mesteca un pic si se adauga puiul taiat bucatele (eu am pus piept de pui).

Acesta se prajeste un pic pe toate partile si se adauga un pic de apa, se acopera cu un capac si se coace pt. 20 min. Intre timp se coace orezul se pune apa peste orez de doua degete se pune pe foc si nu se mesteca deloc cand a scazut apa complet orezul e fiert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Chisca umpluta cu crupe albe
2
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Salam de biscuiţi reţetă
3
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Parteneri
Napolitane cu gem, nuca si biscuiti
Bucataras.RO

Napolitane cu gem, nuca si biscuiti

Napolitane cu gem, nuca si biscuiti
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai