Momite de Vita Prajite

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • momite 1,5 kg
  • sare
  • pioper
  • boia iute
  • fulgi de porumb sau de ovaz
  • ulei de palmier

Mod de preparare

Curatam de pieliti si de grasimi bucata de momita sau daca sant mai multe si le taiem felii cu un cutit foarte bun. Intr o farfurie intinsa amestecam fulgii cu boia, sare si piper dupa gust.
Uleiul sa fie destul de incins.

Fiecare portie, tavalita in amestecul de fulgi pe o parte si alta dupa care pusa in uleiul incins.
Se rumeneste pe o parte si alta dupa care se scurge de ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Chisca umpluta cu crupe albe
2
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Salam de biscuiţi reţetă
3
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Parteneri
Fursecuri ''priconuci''
Bucataras.RO

Fursecuri ''priconuci''

Nu-s pricomigdale ca n-am avut migdale si nici n-am respectat o anume reteta, am improvizat in functie de ce am avut, totul a...

Fursecuri ''priconuci''
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai