Se pun bucatelele de piept de pui taiate bucati mici si batute sa fie subtiri, in 3 linguri ulei masline, putin piper si sucul de lamaie se amesteca bine se acopera si se pune la frigider pt 30 min sa se marineze.
Intr-o farfurie se pune parmezanul si pesmetul si patrunjelul (eu nu am pus era seara si nu m-am dus in gradina sa culeg:d) se amesteca si se trec bucatile de pui se impaneaza bine si se pun intr-o tava unsa cu ulei (eu am tepetat cu hartie de copt unsa cu ulei).
Se dau la cuptor la 200 grade pt 30 min la jumatatea timpului se intorc. Eu am facut si o salata ca garnitura toate ingredientele din salata sunt din gradina zilele astea o sa fac si poze. Sunt foarte bune.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii