Pulpa de miel se aseaza pe masa pe o parte, se face crestaturi de 2-3cm pe toata suprafata carnii se asezoneaza cu sare si se lasa deoparte.
Intr-un castron se amesteca pasta de usturoi, gram masala, chili si sucul de lime (se pastreaza 1-2 lime). Se pune pe carne si se "maseaza" carnea bine, inclusiv crestaturile sa fie pline cu pasta facuta. Frunzele de patrunjel (doar frunze) se aseaza pe carne plus feliute de lime foarte subtiri. Se ruleaza si se leaga carnea (se se pune in plasa).
Se lasa la marinat 4-5 zile la frigider intr-o punga de plastic inchisa plus sosul care se scurge din carne.
Dupa marinat, se pune in tava la cuptor, doar sus focul, se intorce din 10-15min si se unge cu sosul din tava. Se scoate plasa si se taie felii subtiri.
Se serveste cu salata de varza si piure.
Pofta buna!
E o reteta delicioasa pe care merita sa o incercati, inclusiv pt cei care nu mananca miel de obicei.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii