Carnea o spalam si o uscam pe hartie absorbanta. o condimentam si o asezam intr-o tigaie in care am incazit uleiul. o intoarcem pe toate partile ca sa prinda o crusta frumoasa. Dam tigaia la o parte si o lasam cateva minute la odihna, astfel carnea v-a lasa din sucuri. Asezam usturoiul si acoperim cu apa de un deget.
Dam din nou pe foc mediu acoperind tigaia cu un capac. Lasam pe foc pana cand apa este evaporata si carnea a devenit moale.
Decojim rosiile, taiam ceapa si rosiile. Le asezam peste carne si asezonam. Amestecam, carnea se va impregna in gusturi, dam pe foc inca cateva minute. La final adaugam mararul tocat, acoperim.
Servim cald cu garnitura de cartofi, orez, mamaliguta sau couscous.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii