Miel cu Ierburi Primavaratice

Complexitate
redusa
Miel cu Ierburi Primavaratice

Ingrediente

  • 800g de carne de miel felii
  • 4 cepe noi (marisoare)
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura de marar
  • 2 lingurite de condimente pentru carne (curry, cimbru, coriandru, gimbir, paprica)
  • sare, piper
  • 2 linguri de ulei
  • 300ml apa (mai adaugati la nevoie in functie de carne)

Mod de preparare

Carnea o spalam si o uscam pe hartie absorbanta. o condimentam si o asezam intr-o tigaie in care am incazit uleiul. o intoarcem pe toate partile ca sa prinda o crusta frumoasa. Dam tigaia la o parte si o lasam cateva minute la odihna, astfel carnea v-a lasa din sucuri. Asezam usturoiul si acoperim cu apa de un deget.

Dam din nou pe foc mediu acoperind tigaia cu un capac. Lasam pe foc pana cand apa este evaporata si carnea a devenit moale.

Decojim rosiile, taiam ceapa si rosiile. Le asezam peste carne si asezonam. Amestecam, carnea se va impregna in gusturi, dam pe foc inca cateva minute. La final adaugam mararul tocat, acoperim.

Servim cald cu garnitura de cartofi, orez, mamaliguta sau couscous.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici