Carnea se spala si se taie, se pune intr-o cratita. Adaugam uleiul, ceapa taiata, usturoiul si cimbru. Acoperim cu supa de legume de 2 degete, saram, piperam si punem pe foc. Se acopera cu un capac si le lasa sa fiarba pana cand se evapora toata supa, ramanand doar 2 -3 linguri de sos.
Cartofii, morcovul si dovleacul ii curatam ii taiam in cuburi si punem la fiert in apa cu sare. Cand legumele sunt moi, dam deoparte, scurgem apa ramasa int-un vas, punem untul, asezonam cu piper, sare daca mai este nevoie si nucusoara. Mixam totul impreuna.
Servim fierbinte. Pofta buna!
Pentru ca am acceptat provocarea lui Bucataras si pentru ca am avut ingredientul secret = crema de vanilie, am pregatit...
Desert prajitura in straturi cu crema de vanilieCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii