Mancarica de marar

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr pui
  • 2 cepe potrivite
  • 3 legaturi mari de marar
  • 1 cut de rosii in bulion (cubulete)
  • 300mlsupa de pui
  • 20ml ulei

Mod de preparare

Se rumeneste puiul in ulei apoi se pune si ceapa sa se caleasca si ea iar dupa ce se imoaie se adauga 1/2 din marar se mai lasa sa seimoaie si mararul se stinge cu supa de pui si se lasa sa fiarba acoperita la foc mic 30 min. apoi se pune rosile in bulion se mai lasa sa fiarba 20 min. apoi se ia de pe foc se pune sare, piper si restul de marar se mai lasa acoperita 10 min.
Se serveste cald cu piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici