Se rumeneste puiul in ulei apoi se pune si ceapa sa se caleasca si ea iar dupa ce se imoaie se adauga 1/2 din marar se mai lasa sa seimoaie si mararul se stinge cu supa de pui si se lasa sa fiarba acoperita la foc mic 30 min. apoi se pune rosile in bulion se mai lasa sa fiarba 20 min. apoi se ia de pe foc se pune sare, piper si restul de marar se mai lasa acoperita 10 min.
Se serveste cald cu piure de cartofi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii