Mancarica de Legume cu Carnati Picanti

Complexitate
redusa
Mancarica de Legume cu Carnati Picanti

Ingrediente

  • 2 fire de carnati picanti
  • 3 cepe
  • 1 gogosar
  • 250 gr ciuperci
  • 4 cartofi
  • frunze de patrunjel
  • bulion
  • vegeta, piper
  • ulei

Mod de preparare

Se curata legumele. Intr o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa taiata pestisori si se lasa sa se caleasca. Apoi se adauga gogosarul taiat cubulete, carnatul taiat felii, ciupercile curatate si tocate si cartofii taiati cubulete. Se lasa sa se caleasca toate apoi se adauga 1 cana de apa.

Se lasa sa fiarba si cand toate sunt fierte se adauga vegeta, piper dupa gust si bulion. se mai lasa sa dea un clocot si se adauga patrunjelul tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa