Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam ceapa si cartofii , ii spalam si taiem. Punem ceapa si cartofii intr-o cratita, adaugam coastele, frunza de dafin si cca 400 ml din lichidul in care au fiert . Dam cratita la cuptor pentru cca 25-30 de minute. Cand sunt cartofii fierti, adaugam pasta de ardei si condimentam cu boia, sare si piper. Mai lasam 4-5 minute, oprim focul si adaugam mararul tocat.
Servim cu muraturi sau salata preferata. Pofta buna!
Nu ma dau in vant dupa cheesecake-urile coapte, insa cele preparate la rece sunt irezistibile. Cel de astazi e absolut divin...
desert cheesecake marmorat cu ciocolataCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii