Ceapa se taie marunt si se pune cu untura si carnea deodata la foc. Se amesteca mai mereu pana ce isi lasa un pic de zeama. Se adauga apa cat sa fie bine acoperita carnea, se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc domol. Daca apa scade si carnea nu e moale inca se mai adauga un pic.
Cand carnea e pe jumate facuta adaugam usturoiul pisat, 1 lingurita boia, sare, piper dupa gust si lasam sa fiarba mai departe. Cand carnea a fiert si zeama e scazuta adaugam creierul de porc daca avem si lasam sa dea cateva clocote impreuna. Creierul este facultativ, eu nu am pus dar mancarea e mult mai gustoasa cu el in compozitie.
Acum cand totul e gata am facut o mamaliga frecata si din shirul ramas am turnat la carne circa 200 ml. Am lasat sa mai dea cateva clocote si am oprit focul.
Carnea cu sosul format l-am servit alaturi cu mamaliga si obiceiul prin acele parti ca aceasta mancare sa se serveasca cu moarea de pe varza murata, dar se poate servi si cu muraturi.
Pofta Buna! ! !
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii