Limba se pune la fiert în apă cu sare.
Se ia spuma de câte ori e nevoie.
Se lasă să fiarbă cca.1 ora şi jumătate, adăugând apă când scade.
Se scoate la răcit şi se curăţă de pieliţă.
Se taie bucăţele.
Prazul tăiat rondele subţiri se căleşte în puţin ulei, apoi se adauga carnea, usturoiul tocat, măslinele şi apă cât să acopere totul.
Se fierbe la foc mic cam 30 de minute, după care se adauga sosul de ardei, pasta de tomate, sare (dacă mai este nevoie ) , piper după gust şi mărarul tocat.
Se mai ţine vasul pe foc 5 minute.
Poftă bună!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn desert foarte usor si foarte aromat!!! Urmareste reteta video chiar aici! http://youtu.be/Z_nuytlfrzQ
Prajitura cu lamaie (reteta video)Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii