Mancare de praz cu limba si masline

Portii
3
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
125 minute
Complexitate
redusa
Mancare de praz cu limba si masline

Ingrediente

  • 2 bucăţi limbă de porc
  • 6 fire de praz (mai mici)
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g măsline negre uşor sărate
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 2 linguri sos de ardei gras
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de mărar
  • ulei

Mod de preparare

Limba se pune la fiert în apă cu sare.

Se ia spuma de câte ori e nevoie.

Se lasă să fiarbă cca.1 ora şi jumătate, adăugând apă când scade.

Se scoate la răcit şi se curăţă de pieliţă.

Se taie bucăţele.

Prazul tăiat rondele subţiri se căleşte în puţin ulei, apoi se adauga carnea, usturoiul tocat, măslinele şi apă cât să acopere totul.

Se fierbe la foc mic cam 30 de minute, după care se adauga sosul de ardei, pasta de tomate, sare (dacă mai este nevoie ) , piper după gust şi mărarul tocat.

Se mai ţine vasul pe foc 5 minute.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
3
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
4
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.