Aripioarele spalate se prajesc pe ambele fete in ulei incins intr-o tigaie mai inalta.Dupa ce s-au rumenit bine se scot in tr-o farfurie si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt,ardeiul taiat si el marunt iar radacinoasele curatate se dau prin razatoarea mica.Cand incep sa se caleasca un pic se dauga mazarea,saram,adaugam si o cescuta de apa ,adaugam si aripioarele si acoperim cu un capac , lasam sa fiarba la foc domol pana scade toata supa lasata.Dupa ce a scazut toata zeama adaugam pasta de tomate si faina si turnam apa rece ,amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.Aducem sosul format la o consistenta potrivit de groasa si lasam sa fiarba cca 15 minute ,mestecand incontinuu,potrivim de sare si piper si aproape de sfarsit ,adaugam foile de dafin.Dam de pe foc si presaram marar tocat fin!
Pofta buna!
Cum nu pot sta deoparte cand e vorba de provocari, mi-am zis hai la treaba ca nu e de stat....mai ales ca anul de gratie 1913...
Supa de la 1913 actualizataDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii