Aripioarele spalate se prajesc pe ambele fete in ulei incins intr-o tigaie mai inalta.Dupa ce s-au rumenit bine se scot in tr-o farfurie si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt,ardeiul taiat si el marunt iar radacinoasele curatate se dau prin razatoarea mica.Cand incep sa se caleasca un pic se dauga mazarea,saram,adaugam si o cescuta de apa ,adaugam si aripioarele si acoperim cu un capac , lasam sa fiarba la foc domol pana scade toata supa lasata.Dupa ce a scazut toata zeama adaugam pasta de tomate si faina si turnam apa rece ,amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.Aducem sosul format la o consistenta potrivit de groasa si lasam sa fiarba cca 15 minute ,mestecand incontinuu,potrivim de sare si piper si aproape de sfarsit ,adaugam foile de dafin.Dam de pe foc si presaram marar tocat fin!
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii