In primul rand guti coapte.
Eu am pus 3 gutui, pe care le-am spalat bine de puf.
Dupa le taiem felii nu prea mari
Am pus la caramelizat cca 200 g da zahar
Dupa am turnat supa de pui, cred ca vreo 4 polonice din acelea mari. Vedeti voi sa nu fie nu prea multa, cat sa acopere feliile de gutui.
Adaugam gutuile
Si lasam sa fiarba la foc mic pana se caramelizeaza gutuile si sunt aproape gata. In acest moment adaugam bucatele de piept de pui, fiert. Saram daca este cazul. Si mai lasam pe foc pana se patrunde si pietul de pui bine. Daca ramane prea mult sos se ingroasa cu putina faina. La mine nu a fost nevoie
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii