In primul rand guti coapte.
Eu am pus 3 gutui, pe care le-am spalat bine de puf.
Dupa le taiem felii nu prea mari
Am pus la caramelizat cca 200 g da zahar
Dupa am turnat supa de pui, cred ca vreo 4 polonice din acelea mari. Vedeti voi sa nu fie nu prea multa, cat sa acopere feliile de gutui.
Adaugam gutuile
Si lasam sa fiarba la foc mic pana se caramelizeaza gutuile si sunt aproape gata. In acest moment adaugam bucatele de piept de pui, fiert. Saram daca este cazul. Si mai lasam pe foc pana se patrunde si pietul de pui bine. Daca ramane prea mult sos se ingroasa cu putina faina. La mine nu a fost nevoie
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii