Se caleste ceapa si morcovul dac vreti sa puneti. separat se prajeste si inabuseste carnea de porc. cand ceapa aproape s-a rumenit, se adauga castravetii taiati rondele, piper, delikat. si apa, desigur
dupa vreo 10 min adaugati carnea pentrut a fierbe impreuna.
Spre sfarsit adaugati bulion si mai lasati sa fiarba putin, sa nu fie sos subtire, mai "scazut".
Se serveste cu marar presarat si/sau patrunjel verde.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii