Pentru ca a venit si toamna, abia asteptam sa apara pe piata varza alba ca sa pregatesc o mancare cu varza dulce si carne de porc.
Mod de preparare:
Se prajeste carnea in putin ulei incins, se condimenteaza cu sare si piper, se prajeste pana se rumeneste un pic. Se adauga apa si se inabusa. Cand scade apa, se completeaza la nevoie. Se fierbe astfel, pana se gateste bine carnea, procedeul dureaza aprox 30 de minute.
Cand este gata carnea, adauga peste ea, in cratita rosiile date prin razatoare, ardeiul rosu taiat julienne. Se adauga si varza taiata marunt, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana se patrunde varza. Mie imi place varza nu foarte fiarta, ci atat cat sa ramana un pic crocanta (o idee numai).
Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/10/mancare-cu-varza-si-carne.html
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn alt desert aromat si parfumat in care am folosit ingredientul secret - crema de vanilie!
Desert tarta cu pere si crema de vanilieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii