Se taie carnea in bucatele si in fiecare bucata de carne se baga o bucata de usturoi!
Intr-o cratita se pune uleiul, apoi ceapa la calit, adaugam apoi carnea si lasam sa se ``prajeasca`` putin!
Se pune apoi vinul, rosiile, scortisoara, cuisoarele,foile de dafin, sare ,piper , 2 pahare de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana fierbe carnea si se ingroasa sosul, adaugand daca este nevoie inca putina apa,pentru a ramane destul sos!
Separat fierbem macaroanele si cand este gata sosul punem in farfurie macaroane, deasupra carne cu sos si presaram branza rasa!
Sosul cu carne se poate servi alaturi de orice paste si cu garnitura de orez!
Iese delicioasa , daca aveti rabdare si lasati sosul sa fiarba la foc mic!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii