Se taie carnea in bucatele si in fiecare bucata de carne se baga o bucata de usturoi!
Intr-o cratita se pune uleiul, apoi ceapa la calit, adaugam apoi carnea si lasam sa se ``prajeasca`` putin!
Se pune apoi vinul, rosiile, scortisoara, cuisoarele,foile de dafin, sare ,piper , 2 pahare de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana fierbe carnea si se ingroasa sosul, adaugand daca este nevoie inca putina apa,pentru a ramane destul sos!
Separat fierbem macaroanele si cand este gata sosul punem in farfurie macaroane, deasupra carne cu sos si presaram branza rasa!
Sosul cu carne se poate servi alaturi de orice paste si cu garnitura de orez!
Iese delicioasa , daca aveti rabdare si lasati sosul sa fiarba la foc mic!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii