Ingrediente

1 kg ficat de porc
500 g slanina cruda
800 g soric
2 kg cap porc
500 g franzela
500 g ceapa
150 g untura
3 g piper
2 g ienibahar
sare
mate de vita subtiri

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Capul de porc si soricul se fierb impreuna. Capul se dezoseaza si se taie bucati iar soricul se taie straifuri. Ficatul se taie straifuri si se opareste pana ce sangele dispare. Slanina straifuri se fierbe separat, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Franzela se taie felii, se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea de la cap, soricul, ficatul, se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea de la cap, soricul, ficatul, ceapa prajita si painea se dau de 2-3 ori prin masina de tocat, se amesteca bine compozitia si se adauga cubuletele de slanina si condimentele.
Se umplu matele, iar lebervurstii rezultati se oparesc timp de 40 de minute, in apa fierbinte cu temperatura de 94-95 grade celsius. La final se prajesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Lebervurst" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Mie mi-a placut foarte mult rezultatul final, deoarece a fost delicios.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lebervurst