Capul de porc si soricul se fierb impreuna. Capul se dezoseaza si se taie bucati iar soricul se taie straifuri. Ficatul se taie straifuri si se opareste pana ce sangele dispare. Slanina straifuri se fierbe separat, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Franzela se taie felii, se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea de la cap, soricul, ficatul, se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea de la cap, soricul, ficatul, ceapa prajita si painea se dau de 2-3 ori prin masina de tocat, se amesteca bine compozitia si se adauga cubuletele de slanina si condimentele.
Se umplu matele, iar lebervurstii rezultati se oparesc timp de 40 de minute, in apa fierbinte cu temperatura de 94-95 grade celsius. La final se prajesc.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii