Taiem toata slanina de lucru asa cum am pomenit de cand ne stim, in forma care ne o dorim ca produs finit. Tuciul pregatit deja il punem pe pirostii ca sa venim cu cantitatea de slanina proportionata. Venim cu o cana de apa si sare dupa gustul fiecaruia si dam foc sub ceaun.
Mestecam cu o lingura de lemn sa nu se prinda de peretii vasului. Treptat scoatem untura din ceaun si o lasam la racit ca sa o putem ambala cum se cuvine dupa rost si randuiala.
Cand jumarile au culoarea painii coapte si nu arse, le scoatem cu o spatula si le lasam la rece,.
a vem sa pregatim ambalarea jumarilor intr un mod separat deoarece se pot consuma ca atare.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii