Cantitatile variaza in functie de numarul de portii pe care le preparati. Pentru fiecare felie de piept de pui, veti avea nevoie de o felie de prosciutto si una de branza (cascaval).
Se ia o feliuta de piept de pui, se sareaza si se pipareaza. Se pune deasupra o felie de prosciutto si apoi o felie de branza. Se ruleaza ca sarmalele si se fixeaza cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.
Se procedeaza la fel cu tot pieptul de pui.
Intr-o tigaie cu fundul mai gros se pune un pic de unt si se pun involtinii. Se acopera cu un capac si se lasa la foc moderat pana cand carnea e facuta (se topeste branza din ele si arata ca un sos).
Se servesc calzi cu piure sau cu altceva dupa preferinta.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii