Cantitatile variaza in functie de numarul de portii pe care le preparati. Pentru fiecare felie de piept de pui, veti avea nevoie de o felie de prosciutto si una de branza (cascaval).
Se ia o feliuta de piept de pui, se sareaza si se pipareaza. Se pune deasupra o felie de prosciutto si apoi o felie de branza. Se ruleaza ca sarmalele si se fixeaza cu o scobitoare ca sa nu se desfaca.
Se procedeaza la fel cu tot pieptul de pui.
Intr-o tigaie cu fundul mai gros se pune un pic de unt si se pun involtinii. Se acopera cu un capac si se lasa la foc moderat pana cand carnea e facuta (se topeste branza din ele si arata ca un sos).
Se servesc calzi cu piure sau cu altceva dupa preferinta.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii