Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla

Postat pe: 13-02-2019
(0)

Ingrediente

o inima de vitel
1 conopida medie
2 sfecle
100 g cascaval
150 g iaurt gras
100 g arahide
2 catei usturoi
ulei
sare
piper
nucsoara

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

50min
Numar portii

PORȚII

8 portii

Spalam bine inima, o portionam, o saram si piperam dupa gust. Conopida o desfacem buchetele si o dam la cuptor intr-o tava cu putina apa pana se inmoaie. Punem inima pe gratar pentru circa 10-15 minute pe fiecare parte. Intre timp dam si sfecla la cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-a racorit conopida o blenduim impreuna cu cascavalul ras, iaurtul si usturoiul. Asezonam cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Curatam sfecla,o taiem in bucatele si o blenduim cu putina sare si ulei, adaugam si arahidele si blenduim pana se omogenizeaza. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla