Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla

Postat pe: 13-02-2019
(0)

Ingrediente

o inima de vitel
1 conopida medie
2 sfecle
100 g cascaval
150 g iaurt gras
100 g arahide
2 catei usturoi
ulei
sare
piper
nucsoara

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

50min
Numar portii

PORȚII

8 portii

Spalam bine inima, o portionam, o saram si piperam dupa gust. Conopida o desfacem buchetele si o dam la cuptor intr-o tava cu putina apa pana se inmoaie. Punem inima pe gratar pentru circa 10-15 minute pe fiecare parte. Intre timp dam si sfecla la cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-a racorit conopida o blenduim impreuna cu cascavalul ras, iaurtul si usturoiul. Asezonam cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Curatam sfecla,o taiem in bucatele si o blenduim cu putina sare si ulei, adaugam si arahidele si blenduim pana se omogenizeaza. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inima de vitel insotita de piure de conopida si sfecla