Intr-o insalatiera se pune bucata de carne si se acopera cu lapte si jumatate de borcan de mustar. Se lasa o zi, apoi se pune la foc cu un cub de delikat, un usturoi taiat felii, piper, sare, patrunjel.
Cand incepe sa fiarba, se da focul la minim si se mai lasa inca 2 ore pana scade laptele. Cand laptele s-a evaporat si a devenit un sos mai dens, e gata.
Se taie carnea felii, se pune patrunjel tocat si apoi sosul. Se poate servi cu garnitura de orez sau cartofi piure.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii