Il manzo alla California

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne vita, bucata intreaga, cam 2 kg
  • lapte
  • mustar
  • delikat
  • usturoi
  • sare, piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Intr-o insalatiera se pune bucata de carne si se acopera cu lapte si jumatate de borcan de mustar. Se lasa o zi, apoi se pune la foc cu un cub de delikat, un usturoi taiat felii, piper, sare, patrunjel.

Cand incepe sa fiarba, se da focul la minim si se mai lasa inca 2 ore pana scade laptele. Cand laptele s-a evaporat si a devenit un sos mai dens, e gata.
Se taie carnea felii, se pune patrunjel tocat si apoi sosul. Se poate servi cu garnitura de orez sau cartofi piure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura Fanta
3
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu ciocolata si cocos
5
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos