Il manzo alla California

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne vita, bucata intreaga, cam 2 kg
  • lapte
  • mustar
  • delikat
  • usturoi
  • sare, piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Intr-o insalatiera se pune bucata de carne si se acopera cu lapte si jumatate de borcan de mustar. Se lasa o zi, apoi se pune la foc cu un cub de delikat, un usturoi taiat felii, piper, sare, patrunjel.

Cand incepe sa fiarba, se da focul la minim si se mai lasa inca 2 ore pana scade laptele. Cand laptele s-a evaporat si a devenit un sos mai dens, e gata.
Se taie carnea felii, se pune patrunjel tocat si apoi sosul. Se poate servi cu garnitura de orez sau cartofi piure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa