Iepure cu cartofi la cuptor

Postat pe: 13-02-2019
(0)

Ingrediente

1 iepure
sare
piper
1 lingurita oregano
1 lincurita cimbru
1 lingurita rozmarin
100 ml vin alb
200 ml supa de pui
4 catei usturoi
2 cepe
2 morcovi potriviti
100 ml ulei de masline
1 cutie rosii in sos
6 cartofi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Carnea de iepure o spalam si o condimentam cu sare si piper.


Intr-o togaie incingem uleiul si prajim carnea pe ambele parti,scoatem carnea intr-o oala,pe care o vom da la cuptor. In tigaie adaugam ceapa,usturoiul si morocvul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam vinul,supa de pui,condimentele si rosiile cu sos.


Lasam sa fiarba impreuna cca 2-3 min dupa care adaugam peste carne,amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 60 -90 depinde cat de batran este iepurele.


Eu in sos am adaugat 6 cartofi taiati in 6 in ultimele 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Iepure cu cartofi la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iepure cu cartofi la cuptor