Iepure cu cartofi la cuptor

Postat pe: 13-02-2019
(0)

Ingrediente

1 iepure
sare
piper
1 lingurita oregano
1 lincurita cimbru
1 lingurita rozmarin
100 ml vin alb
200 ml supa de pui
4 catei usturoi
2 cepe
2 morcovi potriviti
100 ml ulei de masline
1 cutie rosii in sos
6 cartofi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Carnea de iepure o spalam si o condimentam cu sare si piper.


Intr-o togaie incingem uleiul si prajim carnea pe ambele parti,scoatem carnea intr-o oala,pe care o vom da la cuptor. In tigaie adaugam ceapa,usturoiul si morocvul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam vinul,supa de pui,condimentele si rosiile cu sos.


Lasam sa fiarba impreuna cca 2-3 min dupa care adaugam peste carne,amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 60 -90 depinde cat de batran este iepurele.


Eu in sos am adaugat 6 cartofi taiati in 6 in ultimele 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Iepure cu cartofi la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iepure cu cartofi la cuptor