Gulas

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne vita,
  • 1 ceapa
  • sare, piper,
  • 1 lingurita boia dulce,
  • 200g bakon afumat

Mod de preparare

Se taie carnea julien se prajeste in putin ulei, (cam 7-8 minute) apoi se pune ceapa taiata tot julien, sare piper (dupa gust)

Se mesteca continu (cam 5 minute), dupa aceia se pune boia se amesteca (2 minute) dupa aceia se adauga bakonul taiat tot julien si se mai amesteca cam 3-4 minute. Si este gata.

Imi pare rau ca nu am o poza dar o sa fac rost de un aparat diogital si fac si poze.
Se serveste cu garnitura de orez cu ciuperci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate