Pieptul de pui dezosat taiat in cubulete mici l-am pus la prajit in uleiul de masline. Cand a fost aproape gata am adaugat gogosarul taiat felii subtiri si am continuat sotarea inca 5 min, dupa care am adaugat conserva de rosii, plantele aromatice, sare piper.
La final am adaugat smantana si gnocchi care in prealabil au fost fierti in apa cu sare si am mai tinut 5 min la foc mic.
Pofta buna!
Data viitoare as incerca sa pun la calit in uleiul de masline si 2-3 catei de usturoi si la sfarsit as mai adauga 2-3 lg cascaval ras
Au fost foarte buni si asa . . . (eu i-am mancat alaturi de gogonele murate)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii