Pieptul de pui dezosat taiat in cubulete mici l-am pus la prajit in uleiul de masline. Cand a fost aproape gata am adaugat gogosarul taiat felii subtiri si am continuat sotarea inca 5 min, dupa care am adaugat conserva de rosii, plantele aromatice, sare piper.
La final am adaugat smantana si gnocchi care in prealabil au fost fierti in apa cu sare si am mai tinut 5 min la foc mic.
Pofta buna!
Data viitoare as incerca sa pun la calit in uleiul de masline si 2-3 catei de usturoi si la sfarsit as mai adauga 2-3 lg cascaval ras
Au fost foarte buni si asa . . . (eu i-am mancat alaturi de gogonele murate)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii