Se portioneaza iepurele, se pune intr-o tava, se adauga peste el toate ingredientele mai sus mentionate, se amesteca si se lasa la macerat peste noapte, dupa care se pune la cuptor la foc potrivit.
Din cand in cand, se mai intorc bucatile de carne, sa se rumeneasca si sa se patrunda foarte bine.
Cand friptura este bine rumenita, se opreste focul si se poate servi cu gogosari in sos si mamaliguta calda. Sa aveti pofta, dragilor!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii