File de Peste cu Garnitura de Orez

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 fileuri de peste
  • condimente pentru peste
  • o ceapa
  • un catel de usturoi
  • 150 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 250 g orez
  • putina faina pentru peste
  • ulei
  • sare
  • piper
  • o lingurita curry
  • oregano
  • busuioc şi 50 g parmezan

Mod de preparare

Se spala fileurile, se lasa putin sa se scurga şi pe urma se condimenteaza cu condimente pentru peste. Se lasa sa patrunda condimentele, cam 30 de minute.

Ceapa se taie marunt şi se pune la calit, dupa 5 minute se adauga si catelul de usturoi. Se taie morcovii rondele şi se adauga peste ceapa, se adauga şi ciupercile. Se pune sare, piper, oregano, busuioc, o lingurita de curry, orezul şi se adauga apa sa treaca peste orez.

Se lasa sa fiarba pana este orezul fiert. Intre timp incepem sa gatim pestele, punem intr-o farfurie niste faina şi dam pestele prin faina şi pe urma il punem la prajit.

Dupa ce este gata il punem pe un şervetel intr-o farfurie, sa se mai scurga de ulei. Verificam orezul; cand este gata mai adaugati si niste parmezan, amestecati si puteti lua de pe foc şi puteti servi alaturi de peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)