Se spala fileurile, se lasa putin sa se scurga şi pe urma se condimenteaza cu condimente pentru peste. Se lasa sa patrunda condimentele, cam 30 de minute.
Ceapa se taie marunt şi se pune la calit, dupa 5 minute se adauga si catelul de usturoi. Se taie morcovii rondele şi se adauga peste ceapa, se adauga şi ciupercile. Se pune sare, piper, oregano, busuioc, o lingurita de curry, orezul şi se adauga apa sa treaca peste orez.
Se lasa sa fiarba pana este orezul fiert. Intre timp incepem sa gatim pestele, punem intr-o farfurie niste faina şi dam pestele prin faina şi pe urma il punem la prajit.
Dupa ce este gata il punem pe un şervetel intr-o farfurie, sa se mai scurga de ulei. Verificam orezul; cand este gata mai adaugati si niste parmezan, amestecati si puteti lua de pe foc şi puteti servi alaturi de peste.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii