Se spala fileurile, se lasa putin sa se scurga şi pe urma se condimenteaza cu condimente pentru peste. Se lasa sa patrunda condimentele, cam 30 de minute.
Ceapa se taie marunt şi se pune la calit, dupa 5 minute se adauga si catelul de usturoi. Se taie morcovii rondele şi se adauga peste ceapa, se adauga şi ciupercile. Se pune sare, piper, oregano, busuioc, o lingurita de curry, orezul şi se adauga apa sa treaca peste orez.
Se lasa sa fiarba pana este orezul fiert. Intre timp incepem sa gatim pestele, punem intr-o farfurie niste faina şi dam pestele prin faina şi pe urma il punem la prajit.
Dupa ce este gata il punem pe un şervetel intr-o farfurie, sa se mai scurga de ulei. Verificam orezul; cand este gata mai adaugati si niste parmezan, amestecati si puteti lua de pe foc şi puteti servi alaturi de peste.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaIn sfarsit am ajuns si eu la 200 de retete impartasite cu voi, oameni dragi, buni si zambiciosi! >:D< :-*
Prajitura cu pere si Nesquick - reteta numarul 200Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii