Inca nu am renuntat sa caut reteta de ficat de pui pe placul meu, sa nu mai fie inecacios si sa aibe un gust bun, bineinteles. Reteta sau metoda perfecta inca nu am gasit-o, dar cea incercata de curand a fost una dintre cele mai bune de pana acuma.
Reteta provine din sudul Statelor Unite (Southern Fried Livers).
Se spala ficatul si se pune la scurs. Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul. Intr-o punga se adauga faina, usturoiul pudra, sarea si piperul si se amesteca bine. Se pun bucatile de ficat, una cate una si se scutura punga pana e invelit ficatul in amestecul de faina.
In mod normal, ar trebui prajite prin procesul deep fry, dar eu cum nu prea obisnuiesc, le-am prajit in tava la cuptor. Se baga tava cu putin ulei in cuptor si cand s-a infierbantat se adauga bucatile de ficat. Se rumenesc pe amandoua partile.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii