Inca nu am renuntat sa caut reteta de ficat de pui pe placul meu, sa nu mai fie inecacios si sa aibe un gust bun, bineinteles. Reteta sau metoda perfecta inca nu am gasit-o, dar cea incercata de curand a fost una dintre cele mai bune de pana acuma.
Reteta provine din sudul Statelor Unite (Southern Fried Livers).
Se spala ficatul si se pune la scurs. Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul. Intr-o punga se adauga faina, usturoiul pudra, sarea si piperul si se amesteca bine. Se pun bucatile de ficat, una cate una si se scutura punga pana e invelit ficatul in amestecul de faina.
In mod normal, ar trebui prajite prin procesul deep fry, dar eu cum nu prea obisnuiesc, le-am prajit in tava la cuptor. Se baga tava cu putin ulei in cuptor si cand s-a infierbantat se adauga bucatile de ficat. Se rumenesc pe amandoua partile.
De cate ori fac placinte, o parte din aluat folosesc sa fac aceasta tarta sau renut la placinte in favoarea ei.
Aperitiv tarta sarata YupiiiiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii