Inca nu am renuntat sa caut reteta de ficat de pui pe placul meu, sa nu mai fie inecacios si sa aibe un gust bun, bineinteles. Reteta sau metoda perfecta inca nu am gasit-o, dar cea incercata de curand a fost una dintre cele mai bune de pana acuma.
Reteta provine din sudul Statelor Unite (Southern Fried Livers).
Se spala ficatul si se pune la scurs. Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul. Intr-o punga se adauga faina, usturoiul pudra, sarea si piperul si se amesteca bine. Se pun bucatile de ficat, una cate una si se scutura punga pana e invelit ficatul in amestecul de faina.
In mod normal, ar trebui prajite prin procesul deep fry, dar eu cum nu prea obisnuiesc, le-am prajit in tava la cuptor. Se baga tava cu putin ulei in cuptor si cand s-a infierbantat se adauga bucatile de ficat. Se rumenesc pe amandoua partile.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii