Ficatei in Vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei
  • 8 catei de usturoi
  • 250 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 250 ml vin rosu
  • foi dafin
  • piper macinat
  • delikat
  • sare

Mod de preparare

Se pun ficateii in apa rece la frigider, unde se tin cateva ore pentru a-si lasa ficateii tot sangele. Se schimba apa de 2-3 ori, se scot ficateii de la frigider si se pun impreuna cu apa, vinul si uleiul la fiert.

Se taie usturoiul solzisori si se adauga peste ficatei! Dupa ce ficateii sunt aproape facuti se adauga sare, foi de dafin, delikatul si piperul!
Se servesc cu muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)