Se pune la calit in 4 linguri de ulei ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul tocat si el feliute mici. Se adauga ficateii si se amesteca, se lasa putin pe foc mediu apoi se adauga cate putina zeama strecurata se supa de pasare cu legume, se amesteca din cand in cand si spre sfarsit mai adaugam sare si piper negru precum si vinul rosu. Mai lasam pe foc amestcand pana se evapora alcoolul din vin si ramane doar aroma sa. Oprim focul si acoperim.
Pregatim mamaliguta simplu fierband apa si adaugand sare in ea, apoi cate putin, in ploaie malaiul si amestecam cu un tel nemetalic bine sa se omogenizeze, ca sa nu faca cocoloase. Se adauga spre sfrasit cand s-a inchegat si putin ulei sau unt, cam o lingura, doua. Se amesteca iar bine si apoi se opreste focul si se rastoarna mamaliga intr-un castron. De acolo eu am luat intr-un capacel tubular mici cantitati de mamaliga si le-am rasturnat pe o farfurie intinsa. In mijloc am pus ficateii cu sos cald. Am decorat cu teci de fasole murata cu sfecla si cu rondele de praz.
Servim cald cu marturi asortate.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii