Taiati cubulete, merele curatate de coaja si cotor si puneti-le imediat in apa rece, sa nu se oxideze.
Caliti in ulei incins ceapa rosie taiata feliute subtiri, adaugati ficateii si presarati salvia, lasand foarte putin pe foc, doar pana-si schimba culoarea, apoi adaugati cubuletele de mar, scurse de apa.
Dupa 1-2 min, scoateti facateii din vas si puneti-i deoparte, ca sa nu se zdrobeasca.
In amestecul ramas, de ulei, ceapa si salvie caliti cubuletele de mar, amestecand continuu, pana cand pulpa de mar se transforma intr-un sos cremos.
Este momentul sa adaugati facateii.
Dupa 1-2 min, timp in care amestecati cu grija sa nu se sfarme ficatul, condimentati cu sare si piper, dupa gust, presarati patrunjelul, omogenizati si luati de pe foc, acoperind vasul.
Dupa 5 min, serviti cat este fierbinte, cel mai bine cu paine bagheta, calda.
POFTA BUNA!
O combinatie originala de gusturi pornind de la ingrediente banale, cu arome daruite de mar si salvie, ficateilor fragezi si gustosi.
Adica . . . o surpriza la indemana si usor de pregatit, in orice anotimp.
La noi prajiturile cu fructe sunt tare placute. Daca au si o crema, atunci sunt perfecte, in special pentru ai mei. Aveam...
Desert prajitura cu jeleu de zmeura si crema de cafeaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii