 
		
	Ficatul se spala bine, se scurge si se pune intr-un vas
 Lamaile se storc, iar sucul lor se toarna peste ficat. Se lasa timp de 3 ore. In teorie, lamaia are un dublu scop: 
 - mai elimina din toxinele ce se afla in ficat
 - confera ficatului o textura mai cremoasa
Dupa ce au trecut cele 3 ore, ficatul se scoate din sucul de lamaie si se clateste foarte bine.
Kaizerul taiat cubulete se pune intr-o tigaie gata incalzita. Se rumeneste bine pe toate partile, pana devine crocant si apoi se scoate. In grasimea lasata in tigaie, vom praji si ficateii.
Cand si ficateii sunt maronii pe toate fetele, se scot din tigaie. In cazul in care aveti mai multi ficatei decat ar incapea intr-un singur strat in tigaie, sotati-i pe rand, pentru a va asigura ca se fac cum trebuie. Cand sunt gata, dati-i deoparte.
In aceeasi tigaie, puneti ciupercile, ceapa si usturoiul. Presarati coriandrul si chimenul. Amestecati totul pana se inmoaie ciupercile si ceapa (vreo 10-15 minute).
Puneti lingura de vin si amestecati bine in tigaie. Adaugati inapoi kaizerul si ficatul si amestecati incetisor.
Se servesc in frunze de salata, fara alta garnitura.
 Ficatul are un gust un pic acrisor de la lamaie si merge foarte bine cu restul ingredientelor. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii